Secretele unui bun Formator

Acest curs ON-LINE se adresează celor care doresc să se perfecționeze în ceea ce însemnă metode noi și atractive de formare : profesori, traineri, specialiști care doresc să învețe să transmită cunoștințele lor cu ușurință.

10.00lei - Purchase Formator de formatori

Unitățile de învățare sub formă video permit o asimilare ușoară a conceptelor  și au la bază o experiență vastă de lucru atât cu elevii cât și cu adulții. Învățarea de tip e-learning oferă cursantului avantajul extraordinar al flexibilității, acesta poate învăța în ritmul lui, stând confortabil în fața calculatorului, fără a fi nevoie să se deplaseze într-o sală de curs.

Modul 1 Pregătirea formării
Unitate 1 Secretele unui bun Formator
Unitate 2 Pregătirea procesului de formare
Unitate 3 Scopul și obiectivele formării
Modul 2 Livrarea unui curs
Unitate 1 Particularitățile învățării la adulți
Unitate 2 Pregătirea unei unități de învățare

După finalizarea cursului, veți putea descărca Certificatul de participare, personalizat cu numele dvs., exact ca cel din modelul de mai jos.

Certificat formator Training.EXE

Trainer
Emilia ILIE a deținut pentru mai mulți ani funcția de expert în cadrul Autorității Naționale pentru Calificări (ANC – fostă CNFPA), singura instituție din România care reglementează și controlează activitatea de formarea profesională continuă. A organizat multiple sesiuni de formare, atât ca profesor, director educativ, precum și în pozițiile ocupate în cadrul proiectelor europene la a căror implementare a participat. S-a ocupat în mod direct de autorizarea unor programe de formare și cunoaște în detaliu toate amănuntele procedurale specifice. Experiența profesională relevantă de peste 10 ani reprezintă garanția că veți avea un formator implicat, atent la nevoile cursanților, care știe să antreneze întâlnirile, oferind participanților la curs informații clare, precise și cu aplicabilitate practică directă.
Cei care doresc continuarea cursului pentru a obține Certificat cu recunoaștere națională de FORMATOR, pot găsi mai multe informații aici.